RxInternational Falcon Network

Kami di RxInternational Falcon Network adalah pembekal produk-produk Terapi MiFiRo (Minda/Fizikal/Rohani) inovasi Prof Dr. Noordin Darus, Pakar Kesejahteraan Sel & Blood Cancer Survivor yang tersohor di Asia Tenggara. Produk2 seperti Sistem Pemurni Air RxWater, RxPhoton-Human Stem Cell & DNA Rejuvenator, RxTra Cellfood & RxYoung-The Fountain Of Youth boleh diperolehi dari kami. Hubungi Wakil2 kami di seluruh Malaysia/Indonesia/Singapura/Brunei atau terus ke talian saya sendiri, Shahrul Fitri, sms/whatsapp/call +60167673789 (M'sia)/+6598605563 (Spore) atau Sabreena +60167616521 (atau email ke noblewellness@yahoo.com) untuk keterangan lanjut atau pesananSunday, March 8, 2009

Testimoni Penggunaan Rx-Water/Rx-17 & Rx-Tra & lain-lain produk

Testimoni Luarbiasa Dan Benar

Pn Shila Bt. Awaluddin (Ampang)

Pn Shila Awaluddin

Pn Shila

Saya mula menggunakan produk pelangsingan 7haven™ ini lebih kurang enam(6) bulan yang lepas. Sebelum ini berat badan say a mencecah 79kg dan amat sukar bagi saya mendapat berat badan yang ideal. Ternyata pilihan produk pelangsingan 7haven™ adalah pemakanan ke sihatan dan pengimbang nu trien yang baik.

Sepanjang program pelangsingan ini, saya mengamalkan p emakanan dan senaman seperti yang disyorkan oleh Dr. Noordin Darus. Alhamdulillah masalah perut buncit, rekahan pada badan dan selulit telah dapat saya atasi. Kini berat saya turun hampir 12kg. Kini saya rasa lebih yakin dengan penampilan diri saya dan saya pasti ianya berkat usaha, disiplin dan kesabaran dalam melalui program ini.

Pada pandangan saya setiap wanita harus terus cuba kekal anggun, sih at, cergas dan kekal langsing walaupun sudah meningkat usia dan ini semua boleh didapatkan dengan menggunakan produk 7haven™ dengan bersistematik dan cekal. Usaha in i aka n lebih mudah dengan penggunaan produk-produk lain iaitu Terapi Rx-Water™, Rx-Tra™ dan Rx-Salt™.

Jutaan terima kasih saya ucapkan kepada WorldWellness kerana mengeluarkan produk-produk bermutu seperti 7haven™. Tidak lupa juga kepada Cik R eena, kaki tangan WorldWellness, yang sentiasa memantau kemajuan saya sewaktu melalui Program Pelangsingan 7haven™ tersebut.

Jika saya mampu melakukannya, mengapa tidak anda?

Pn Noorhayati Bt. Abd Ghani (Kuala Lumpur)

Pn Noorhayati

Pn Noorhayati

Saya sememangnya mengalami masalah berat badan sejak lama dulu dimana saya telah mencuba berbagai ubat dan petua namun tidak berkesan. Setelah diperkenalkan kepada WorldWellness saya telah mencuba produk 7haven™ untuk mengatasi masalah berat badan saya. Alhamdulillah saya telah dapat menurunkan berat badan saya dari 86kg kepada 75kg dalam masa beberapa bu lan sahaja. Dengan 7haven™ juga saya telah dapat mengurangkan tahap kolestr ol yang agak tinggi sebelum ini dan ia telah disahkan oleh dokt or yang merawat saya.

Saya mengucapkan ribuan terima kasih kepada WorldWellness dan Pengasasnya yang telah mengeluarkan produk yang telah membantu masalah berat bad an saya.


En Kasubi B. Bakir (London)

En Kasubi

En Kasubi

Menghidapi gout dan sukar berjalan dan perlu senti asa makan ubat untuk menahan kesakitan. Telah mengamalkan meminum Rx-Water™ sebaik sahaja bangun dari tidur setiap hari dan kini sudah tiada gout dan boleh makan sebarang makanan.En Zaini B. Mohd Arif (Singapura)

En Zaini

En Zaini

En. Zaini B. Mohd Arif, 52 tahun mengidap kanser sej ak 2003 dan merebak ke paru-paru. Selepas mengamalkan meminum R x-Water™ kurang dari setahun, keadaan penyakit beliau sembuh 90%. Kini mula mengamalkan Rx-Tra™.
En Hj. Abdul Khan B. Rajab (Pulau Pinang)

En Abdul Khan

Abdul Khan

Menderita Penyakit Jantung Ischaemia dari tahun 19 79-1986 (kerap dimasukkan ke hospital sama ada ICU atau wad biasa). Diserang lumpuh pada Februari 2006. Mengamalkan Rx-Water™ + Rx-Salt™ and Rx-T ra ™ dan pada hari ketiga sudah boleh berjalan & bergerak.En Syed Amir B. Syed Noh (Selangor)

Syed Amir

Syed Amir

Menderita kencing manis sejak September 2005 ya n g kemudiannya merebak ke mata mengakibatkan rabun. Set elah kurang d ari sebulan mengamalkan Rx-Water™, rabun beliau mula sembuh dan paras gula turun dari 10 ke 6.6 (sukatan pada 25 April 2006).


En Mohd Hairul Miran (Kuala Lumpur)

Mohd Hairul

Mohd Hairul

Beliau disahkan buta oleh Pakar Mata selama 3 tahun akibat terkena renjisan alkali pada muka dan mata ketika melakukan kerja-kerj a praktikal di sebuah kilang sarung tangan. Selepas mengambil air Rx-Water™ selama 2 minggu cahaya dan bayang-bayang yang samar telah mula kelihatan. 2 minggu se lepas itu, doktor mengesahkan bahawa urat saraf didalam mata beliau sudah mula tumbuh semula dan penglihatan beliau sekarang sudah mula jelas. Kini beliau m er upakan atlet kurang upaya negara.En Alias b. Hj Saleh (Sekinchan)
Alias Kid


En. Alias mempunyai dua orang anak yang menghida p penyakit ekzema sejak lahir lagi. Keadaan salah seorang daripada mereka amat teruk dimana ia telah merebak ke seluruh badannya dan pakar perubatan juga tidak me mpunyai apa-apa jalan penyelesaian. Kemudian anaknya telah mengambil ikhtiar dengan meminum air Rx-Water™ dan lama kelamaan segala kesakitan dan kegatalan di tubuh badannya telah beransur hilang. Beliau sekarang telah boleh men ghadiri sekolah seperti kanak-kanak yang lain.

Selepas menggunakan Rx-water

Norhafizah, bersama Dr Noordin Darus

Telah boleh berpakaian tanpa rasa sakit
Malah telah boleh bersekolah kembaliEn Phalip Hamzah (Terengganu)

En Phalip

En Phalip

Beliau telah terlibat di dalam kemalangan helikopter ya ng menyebabkan beliau terpaksa lompat keluar daripada helikopter setingg i 7 tingkat dan menyebabkan tulang belakang dan tulang pinggulnya retak. Selep as mengambil air Rx-Water™ selama 10 hari, beliau sudah boleh mengger a kkan tangan beliau . Beli au terus mengambil air Rx-Water™ selama satu bulan dan sudah boleh mengangkat tangan dan juga kaki. Kemudian beliau sudah bo leh baring meng iring dan juga meniarap dengan sendiri tanpa apa-apa bantuan.

Zulkifli Abd Hamid, Melaka. Kencing Manis.
“Mengidap kencing manis selama 15 tahun. Kira-kira 3 tahun lalu,mengambil suntikan insulin setiap hari. Doktor bercadang untuk membuang paras lutut kaki saya. Selepas minum beberapa gelas Rx-water, keesokan paginya kaki saya mengecut dan operasi ditangguhkan. Selepas 5 bulan menggunakan Rx-water dan Rx-Tra, kesihatan saya semakin baik”
Testimoni lain seperti yang terdapat di dalam buku Testimonial Book

 1. Aids
 2. Alergi
 3. Angin ahmar
 4. Artritis
 5. Batu karang
 6. Batuk
 7. Berat badan
 8. Bronkitis
 9. Buang angin
 10. Buasir
 11. Darah tinggi
 12. Demam campak
 13. Ekzema
 14. Epilepsi
 15. Fibroid
 16. Gastrik
 17. Gout
 18. Haid
 19. Jerawat
 20. Kanser
 21. Kayap
 22. Keguguran rambut
 23. Kencing manis
 24. Kolesterol
 1. Lelah / Asma
 2. Leukemia
 3. Lumpuh
 4. Merokok
 5. Migrain
 6. Parut
 7. Pasang surut
 8. Pedih hati
 9. Penyakit kulit
 10. Penyakit Parkinson
 11. Prostat
 12. Radang tonsil
 13. Resdung
 14. Sakit jantung
 15. Sakit perut
 16. Sakit pinggang
 17. Sakit tekak
 18. Selesema
 19. Sembelit
 20. Sendawa
 21. SLE
 22. Strok
 23. Tiroid
 24. Ulser

No comments:

Post a Comment

Sebelum Anda Meneliti Blog ini, RENUNGKAN FAKTA INI:

Sepanjang kehidupan kita & dalam sejarah kita:


1) Ada berapakah DOKTOR PERUBATAN Bumiputera yang menjadi Perdana Menteri dalam dunia? - 1 ORANG sahaja2) Ada berapakah DOKTOR PERUBATAN Bumiputera yang

telah pergi ke Angkasa Lepas dalam Dunia? - 1 orang sahaja (Dato Sheikh Muzaffar)

3) Ada berapakah DOKTOR PERUBATAN Bumiputera yang

jatuh sakit (Kanser) & diberi ILHAM oleh Ilahi untuk mencipta Sistem Terapi Air (untuk dirinya sehingga sembuh) dan dimanfaatkan oleh beratus ribu manusia? - 1 ORANG SAHAJA - Prof Dato dr. Noordin Darus