RxInternational Falcon Network

Kami di RxInternational Falcon Network adalah pembekal produk-produk Terapi MiFiRo (Minda/Fizikal/Rohani) inovasi Prof Dr. Noordin Darus, Pakar Kesejahteraan Sel & Blood Cancer Survivor yang tersohor di Asia Tenggara. Produk2 seperti Sistem Pemurni Air RxWater, RxPhoton-Human Stem Cell & DNA Rejuvenator, RxTra Cellfood & RxYoung-The Fountain Of Youth boleh diperolehi dari kami. Hubungi Wakil2 kami di seluruh Malaysia/Indonesia/Singapura/Brunei atau terus ke talian saya sendiri, Shahrul Fitri, sms/whatsapp/call +60167673789 (M'sia)/+6598605563 (Spore) atau Sabreena +60167616521 (atau email ke noblewellness@yahoo.com) untuk keterangan lanjut atau pesananSaturday, November 30, 2013

RxCrystal - Bio Crystal Stem Cell Rejuvenator - PERTAMA DI DUNIA


 
ALAMTOLOGI

Maklumat selular di dalam tubuh badan jika sudah terganggu dan tercemar, selagi mana kitaran sel kekal dalam keadaan tidak sihat atau rosak, lama kelamaan pasti penyakit akan datang.

Rawatan sel tunjang (stem cell) membabitkan pengambilan sel dari saraf tunjang, replikasi, dan dimasukkan di bahagian bermasalah. Walaupun bermanfaat, kosnya yang mencecah puluhan ribu untuk satu rawatan terlalu berat.

Alamtologi adalah cabang ilmu sains yang mengubah kefahaman sains dan matematik sedia ada.

Menerusi kajian sejarah ilmu sains Islam, matematik asas, pemerhatian alam semulajadi dan lain-lain, maka terciptalah Alamtologi. Dari Alamtologi wujudlah cabang-cabang sains lain yang berpaksikan ilmu dan formula Alamtologi seperti perubatan, teknologi maklumat, kejuruteraan dan banyak lagi kerana Alamtologi bersifat fakta dan pemerhatian, penyelidik telah berjaya mencapai formulasi yang menjadi asas pengiraan bentuk kehidupan. Setiap asas hidup iaitu sel mempunyai formulasi matematik asas yang bersih dan suci – yakni tidak tercemar dengan kemasukan anasir luaran.

Penyelidik Alamtologi yakin dengan penghasilan formulasi asas selular ini dan telah berjaya menghasilkan satu bahan pembawa maklumat yang boleh menyimpan dan memindahkan maklumat formula ini kepada sel tunjang badan. Dari situlah terhasilnya RxCrystal.
 

 

RxCRYSTAL

RxCrystal adalah formula hablur 100% natural yang boleh membantu lebih daripada 50 jenis penyakit.

Di antara penyakit yang telah mendapat maklum balas positif termasuk darah tinggi, kencing manis dan arthritis. Begitu juga dengan pesakit kanser – peparu, serviks dan payudara – ada yang telah melalui rawatan menggunakan RxCrystal.

Senarai masalah kesihatan yang boleh dibantu RxCrystal semakin bertambah dari hari ke hari.

Proses pengeluaran sel banyak bergantung kepada maklumat yang sampai ke stem cell. Sekiranya berlaku pencemaran “signal” – pemakanan tidak betul, udara tercemar, bahan-bahan toksik dalam harian, atau faktor genetik sendiri – maka stem cell juga akan mengeluarkan sel-sel yang “tercemar”. Sel tercemar ini yang akan menyebabkan masalah kesihatan atau membuatkan badan tidak mampu melawan penyakit.

RxCrystal bertindak ke atas stem cell untuk melahirkan sel-sel baru yang sihat.
 
 
 
Soal Jawab tentang RxCrystal

Apakah fungsi utama RxCrystal?
Fungsi utama RxCrystal adalah untuk memberikan “signal” semulajadi yg tidak tercemar kembali kepada stem cell – sejurusnya melahirkan sel-sel baru yang sihat.

Bagaimana gambaran prosesnya?
Bayangkan tulang sum-sum kita adalah mesin fotostat. Ia akan mengeluarkan salinan sel-sel berdasarkan “master copy” yang difotostat.

Pada permulaan kehidupan, “master copy” ini bersih dan tidak tercemar. Tetapi lama-kelamaan (atau kerana faktor genetik), “master copy” ini boleh menjadi rosak, kotor. Jadi salinan dari “master copy” ini juga akan jadi rosak.

RxCrystal, apabila diambil, akan mengambil tempat “master copy” dan membetulkan semula proses pengeluarannya.

Bagaimana pula RxCrystal melakukan sedemikian?

Konsep ini diberikan nama Alamtologi yang dikaji oleh pakar sains dari Malaysia sendiri. Pendek kata, melalui siasatan ke atas aspek sains alam & cakerawala, sejarah purba (contoh : piramid), alam semulajadi flora & fauna (contoh : semut, lebah) dan ilmu matematik, Alamtologi telah menemui satu formula yang merupakan hukum asas pengiraan hukum alam. Formula inilah yang digunakan untuk memberikan ukuran asas bagi membetulkan sel dalam badan.

Apabila pesakit mengambil RxCrystal, aspek fizikalnya (garam,gula & air) hanyalah sebagai pembawa maklumat & tenaga. Maklumat inilah yang akan diterima stem cell dan digunakannya.

Hanya garam, gula dan air?

Ya, kandungan fizikal RxCrystal adalah garam, gula dan air suling. Tetapi bayangkan bagaimana maklumat di Internet bertukar. Semua aspek digital tidak boleh dinampak mata kasar – dan wayar kecil yang menghubungkan kita itu hanyalah aspek fizikal yang sebenarnya pembawa sahaja – adakah nilai maklumat yang disampaikan itu sama nilainya dengan nilai wayar? Sudah tentu tidak.

Begitu juga dengan garam, gula & air di RxCrystal. Ia adalah pembawa.

Ada kesan sampingan?

Bergantung kepada keadaan stem cell masing-masing.

Contoh: Bagi mereka yang ada masalah sendi tetapi dihilangkan melalui mengambil ubat setiap hari atau melalui “corrective surgery”, waktu permulaan ambil, sendi mungkin “tertangkap” atau rasa sakit datang semula.

Contoh-contoh lain yang berlaku bagi mereka yang ada penyakit (sama ada sedar atau tersembunyi) kronik adalah masalah ruam, badan panas, mengantuk, demam, selsema dan lain-lain.

Tetapi reaksi sebegini bukan perkara biasa dan mungkin berlaku dalam 2-3 daripada 10 pengambil RxCrystal.

Itulah dinamakan krisis penyembuhan. Dalam semua perubatan semulajadi, terutama seperti RxCrystal yang mensasarkan ke asas stem cell, badan akan memberi tindak balas di waktu permulaan (proses penyahtoksik dan sel-sel mati).

Kalau ambil ubat, jarang nak nampak “healing crisis” kerana fungsi ubat moden adalah merawat simptom.

RxCrystal pula merawat peta sel anda di stem cell. Reaksi sel semulajadi adalah untuk melawan elemen baru – itulah munculnya krisis penyembuhan.

Berapa lama krisis, kalau berlaku?

Dinasihatkan meneruskan program rawatan RxCrystal selama minima 15 hari. Menjelang hari ke-10, kebanyakan krisis penyembuhan dah hilang – maka proses pemulihan selular berlaku pula.

Bagaimana cara pemakanan?

Ambil 1 sachet (0.1g) hablur 2X sehari – sebelum tidur dan selepas bangun. Letakkan di bawah lidah dan biarkannya larut sendiri.

PROSES PENYELIDIKAN RXCRYSTAL
 
 
Testimonial RxCrystal:

 

No comments:

Post a Comment

Sebelum Anda Meneliti Blog ini, RENUNGKAN FAKTA INI:

Sepanjang kehidupan kita & dalam sejarah kita:


1) Ada berapakah DOKTOR PERUBATAN Bumiputera yang menjadi Perdana Menteri dalam dunia? - 1 ORANG sahaja2) Ada berapakah DOKTOR PERUBATAN Bumiputera yang

telah pergi ke Angkasa Lepas dalam Dunia? - 1 orang sahaja (Dato Sheikh Muzaffar)

3) Ada berapakah DOKTOR PERUBATAN Bumiputera yang

jatuh sakit (Kanser) & diberi ILHAM oleh Ilahi untuk mencipta Sistem Terapi Air (untuk dirinya sehingga sembuh) dan dimanfaatkan oleh beratus ribu manusia? - 1 ORANG SAHAJA - Prof Dato dr. Noordin Darus